РЕМОНТ НА ПОКРИВИ СТЕФАН СТОИМЕНОВ

РЕМОНТ НА ПОКРИВИ СТЕФАН СТОИМЕНОВ

бг
бг,
България
23.5527975
42.3369976
UserLikes
Име: РЕМОНТ НА ПОКРИВИ СТЕФАН СТОИМЕНОВ
Адрес: бг, бг
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://bobostroii.alle.bg
E-mail: text to image
Отрасъл: Строителство на покриви и хидроизолации
Дейност:

Ремонт на покриви

Ключови думи: ремонт на покриви, хидроизолация, пренареждане на керемиди, улуци, дървени конструкции

За нас

Понякога покривите пропускат течове години преди целия покрив да се нуждае от замяна. Обикновено тези течове са причинени от пукнати, плоски покриви или пукнати в покривната област. Трудната част за ремонт на този вид повреда на покрива е намирането му.Ние предлагаме намиране на течове на покриви, монтаж и ремонт на всички видове покриви, пренареждане на керемидени покриви, както и монтаж и ремонт на oлуци и вентилационни тръби. Предлагаме изхвърляне на кална основа, стари и изгнили дъски и греди със собствен превоз. Ремонтът на покрив е опасна и трудна работа, затова се доверете на нас.
Искате ли да ремонтирате вашия покрив?
Стефан Стоименов е Вашият избор
Ремонт на покриви е дейността, която извършваме последните 25 години. През този период, ние от БОБОСТРОЙ сме се сдобили с още по-голяма професионалност в работата си.
Гаранция от 10 до 15 години!
Ремонт на всички видове покриви, хидроизолация, пренареждане на керемиди, улуци, дървени конструкции.
По обектите, които обслужваме работи високо специализиран екип. Бригадата ни има богат опит в цялостните ремонти на покриви. За нас най-важното е нашите клиенти да са доволни от извършената работа, да имат желание да ни потърсят отново и без никакви притеснения да ни препоръчат на други клиенти, които се нуждаят от нашите услуги.
Ние притежаваме необходимата техника, за да можем да изпълним всеки заявен ремонт. Богатият опит, който имаме в това отношение ни дава увереност, че можем да удовлетворим високите Ви изисквания!
 

Открийте ни в Google+